TESLA VELGEN

Tesla velgen vindt u bij TeslaWheels, de Tesla velgen specialist in Nederland en Belgie. Bent u op zoek naar een exclusieve velg of juist één van de originele velgen? In ons assortiment heeft u een brede keus uit diverse kleuren, maten en modellen.
En dat niet alleen. Want wat is een velg zonder een band? Zomerbanden, winterbanden, wij leveren en monteren ze graag voor u.

Dus bent u op zoek naar een 19” winterset of juist een 22” exclusief, gesmede velg? Onze professionele experts adviseren u graag.

Meer informatie over ons

TESLA BANDEN

De Tesla banden zijn een van de weinige slijtage delen aan de auto. Zelfs het vervangen van remblokken is zeldzaam, doordat de meeste remenergie opgevangen wordt door de motor.

De banden vormen het enige contact met de weg. Om de veiligheid van u en uw passagiers te garanderen zijn goede banden op uw Tesla onmisbaar. Een band met voldoende grip en een goede wegligging verhoogt niet alleen de veiligheid maar ook het rijcomfort van uw Tesla.

Nieuwe online banden shop

Winterbanden en wintervelgen

Goede winterbanden en wintervelgen op uw Tesla vergroten de grip en veiligheid op de weg in de winterperiode. Wanneer de temperaturen dalen zal ook uw grip op de weg afnemen. Goede winterbanden zijn dan essentieel om uw rijcomfort te behouden. Het hebben van een set gemonteerde velgen met winterbanden heeft meer voordelen. Zo is het wisselen en balanceren van winterbanden niet meer nodig. Een winterset is snel gewisseld en staat klaar wanneer het nodig is.

In onze online shop kunt u complete sets samenstellen met velgen en banden.

Banden webshop

SPECIALS

Tsportline

Tsportline velgen uit USA

Brock

Brock, TÜV gekeurde velgen

Borbet

Borbet, TÜV gekeurde velgen

Vossen wheels

Officieel partner Vossen wheels USA

Tomason

Tomason, TÜV gekeurde velgen

Monaco

Monaco budget velgen

Tesla Wheels

Welke velg kiest u?

Welke velg u kiest, is geheel aan u. Alle velgen op onze website zijn geschikt voor uw Tesla. Maak uw keuze uit onze kwaliteitsmerken waaronder Brock, Breyton, Vossen of 1 van de andere merken.
Welke velg u ook kiest voor uw Tesla, wij zorgen voor de juiste maatvoering en perfecte montage van uw Tesla velgen en banden.
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over ons assortiment exclusieve Tesla velgen..

Winterbanden en wintervelgen

Goede winterbanden en wintervelgen op uw Tesla vergroten de grip en veiligheid op de weg in de winterperiode. Wanneer de temperaturen dalen zal ook uw grip op de weg afnemen. Goede winterbanden zijn dan essentieel om uw rijcomfort te behouden. Door de weersomstandigheden en het strooizout worden de velgen van uw Tesla snel vies. Heeft u een mooie set exclusieve velgen onder uw Tesla? Strooizout kan deze velgen ernstig aantasten. Vooral velgen met gepolijste accenten zijn hier gevoelig voor. Een set makkelijk schoon te houden wintervelgen hebben dan de voorkeur. Er wordt vaak gekozen voor donker gekleurde wintervelgen in combinatie met goede winterbanden. Dit is erg praktisch tijdens de winterperiode. Vuil valt immers veel minder op. Het hebben van een set gemonteerde velgen met winterbanden heeft meer voordelen. Zo is het wisselen en balanceren van winterbanden niet meer nodig. Een winterset is snel gewisseld en staat klaar wanneer het nodig is.