Opslag banden

Opslag zomer en winterbanden

Onze Tesla bandenopslag biedt u gemak en veiligheid. Geen gesjouw met vuile, zware banden of wielen die bovendien veel ruimte in beslag nemen. In ons bandenhotel wachten uw zomer- of winterbanden (inclusief de velgen) onder optimale omstandigheden op het nieuwe seizoen.

 

Hoe werkt het?

Natuurlijk kunt u de zomer- of winterbanden thuis opslaan als u daar de ruimte voor hebt. Maar voor bandenopslag kunt u ook bij ons terecht. Wij slaan uw banden na de wissel op in ons magazijn, uiteraard zijn ze in het bandenhotel verzekerd tegen verlies, brand en diefstal. Is het weer tijd om te wisselen? Gemiddeld kunt u binnen maximaal 3 dagen terecht bij ons dus geen weken wachten voor een afspraak.

 

 

 

Op zoek naar een bandenhotel voor uw Tesla banden? Kom naar Teslawheels

Zoekt u een ervaren Tesla velgen en banden specialist? Dan bent u bij Teslawheels aan het goede adres.  Kwaliteit en passie omschrijven onze werkwijze.
Teslawheels is gespecialiseerd in high-end producten voor de autoliefhebber die grote waarde hecht aan prestaties, luxe en exclusiviteit.

Wij heten u van harte welkom. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31334795949. U kunt ons ook mailen: info@teslawheels.nl.
We beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk.