Model 3 velgen

Voor de Tesla Model 3 hebben wij inmiddels een divers aanbod van TUV gecertificeerde velgen in 18" 19" 20" en 21".
Zie gemakkelijk welke velgen op uw Tesla Model 3 passen dankzij onze velgenconfigurator. 
Snel aan huis geleverd, direct bij uw garage, of in onze werkplaats op uw auto gemonteerd! Gebruik onze velgenconfigurator en stel uw set velgen en banden eenvoudig en snel samen! Uitmuntend klantencontact. Scherpe prijzen. Betrouwbaar assortiment en snel geleverd.

 

Leverbare velgen

Welke velg u kiest, is geheel aan u. Alle velgen op onze website zijn geschikt voor uw Tesla. Maak uw keuze uit onze kwaliteitsmerken waaronder Brock, Breyton, Vossen of 1 van de andere merken. Welke velg u ook kiest voor uw Tesla, wij zorgen voor de juiste maatvoering en perfecte montage van uw Tesla velgen en banden.
In onze online velgen configurator kunt u op kenteken, inchmaat en zelfs  kleur zoeken.
U heeft ook de mogelijkheid om een complete set samen te stellen met zomerbanden of winterbanden en tpms sensoren.
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over ons assortiment  Tesla velgen.
Winterbanden en wintervelgen

Goede winterbanden en wintervelgen op uw Tesla Model 3 vergroten de grip en veiligheid op de weg in de winterperiode.
Wanneer de temperaturen dalen zal ook uw grip op de weg afnemen. Goede winterbanden zijn dan essentieel om uw rijcomfort te behouden. Door de weersomstandigheden en het strooizout worden de velgen van uw Tesla snel vies.
Heeft u een mooie set exclusieve velgen onder uw Tesla? Strooizout kan deze velgen ernstig aantasten. Vooral velgen met gepolijste accenten zijn hier gevoelig voor.
Een set makkelijk schoon te houden wintervelgen hebben dan de voorkeur. Er wordt vaak gekozen voor donker gekleurde wintervelgen in combinatie met goede winterbanden. Dit is erg praktisch tijdens de winterperiode. Vuil valt immers veel minder op.
Het hebben van een set gemonteerde velgen met winterbanden heeft meer voordelen. Zo is het wisselen en balanceren van winterbanden niet meer nodig. Een winterset is snel gewisseld en staat klaar wanneer het nodig is.

 

Wat is een TÜV certificaat?

Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto.

 

 

Op zoek naar Tesla Model 3 velgen of banden? Kom naar Teslawheels

Zoekt u een ervaren Tesla velgen en banden specialist? Dan bent u bij Teslawheels aan het goede adres.  Kwaliteit en passie omschrijven onze werkwijze.
Teslawheels is gespecialiseerd in high-end producten voor de autoliefhebber die grote waarde hecht aan prestaties, luxe en exclusiviteit.

Wij heten u van harte welkom. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31334795949. U kunt ons ook mailen: info@teslawheels.nl.
We beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk.