tesla verlagen

Wilt u de Tesla verlagen?
Wij hebben diverse mogelijkheden hierin.
 

Tesla Model 3 verlagen

RWD - Cobra veren
De Cobra veren voor de Model 3 bestaan uit een set van 4 veren. Met deze set verlaagd u de Model 3 +- 20 tot 30mm zonder veel comfort te verliezen (afhankelijk van de uitvoering).

AWD en Performance - Voor de Tesla Model 3 AWD en Performance hebben wij Eibach verlagingsveren uit voorraad leverbaar. (Let op: Europees geproduceerde sets met TUV en geen USA sets!)
De Eibach veren voor de Model 3 bestaan uit een set van 4 progressieve veren. Met deze set verlaagd u de Model 3 +- 20/25mm zonder veel comfort te verliezen.
Uiteraard verzorgen wij ook de vakkundige montage en het uitlijnen van uw Tesla.
H&R - Hiermee verlagen wij ruim 40mm


 
Tesla Model Y verlagen

Voor de Tesla Model Y hebben wij diverse verlagings opties.
De H&R veren voor de Model Y bestaan uit een set van 4 progressieve veren. Met deze set verlaagd u de Model Y +-40mm voor en +-50mm achter.

Eibach veren verlagen de Model Y met +-30mm.
Uiteraard verzorgen wij ook de vakkundige montage en het uitlijnen van uw Tesla.

 

 

 

 

 

Op zoek naar een Tesla onderstel specialist? Kom naar Teslawheels

Zoekt u een ervaren Tesla onderstel specialist? Dan bent u bij Teslawheels aan het goede adres.  Kwaliteit en passie omschrijven onze werkwijze.
Teslawheels is gespecialiseerd in high-end producten voor de autoliefhebber die grote waarde hecht aan prestaties, luxe en exclusiviteit.

Wij heten u van harte welkom. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31334795949. U kunt ons ook mailen: info@teslawheels.nl.
We beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk.